Skip links

Onze missie en visie

Vimonto is dé specialist op het gebied van maatwerk web-design, web-shops en hosting, gebaseerd in Limburg. Wij verzorgen alles omtrent websites, webshops, hosting en hoog in Google komen. Wilt u een voordelige maatwerk WordPress website of webshop laten maken in Limburg? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze missie

De online partner voor zzp'ers en startende ondernemers

Dit is wat wij willen bereiken. Wij willen niet enkel uw webdesigner zijn. Nee, wij willen uw online partner zijn! Wij staan klaar voor al uw vragen omtrent online ICT.

undraw wordpress utxt 1
Maatwerk website laten maken

Onze visie

Maatwerk websites of webshops hoeven niet duur te zijn.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn. Doordat wij ons ontwikkelproces constant analyseren en optimaliseren kunnen wij 100% maatwerk websites opleveren in korte tijd. Hierdoor zijn voor u de ontwikkelkosten een stuk lager dan die van onze concurrenten.

Bent u op zoek naar een webdesigner in Limburg?

Wij zijn gevestigd in Maasbracht (Limburg) en maken maatwerk WordPress websites en webshops voornamelijk door heel Limburg. Hierdoor kunnen wij goede persoonlijke service aanbieden, zodat wij al uw wensen kunnen realiseren. Wij zetten uw ideeën om in een professionele website en wij leveren pas zodra u 100% tevreden bent.

🍪 Vimonto maakt gebruik van Cookies en andere technieken om uw website ervaring te optimaliseren!