Skip links

WordPress webshop laten maken.

Een professionele webshop is essentieel om als winkel online producten te verkopen. Bij Vimonto kunt u een complete maatwerk WordPress webshop laten maken, al vanaf €650.

Complete webshop laten maken met het WordPress en Woocommerce

Webshop laten maken die goed scoort in Google.

shape 1
shape 2
shape 4
Webshop ontwikkeling

99.99% online garantie

Met het alles-in-één pakket garanderen wij dat uw webshop 99.99% online is. Hierdoor loopt u nooit mogelijke bezoekers en klanten mis.

Google Analytics op uw webshop

Wij zorgen altijd dat uw webshop analytische data genereerd, zodat de webshop altijd afgestemd kan worden op de bezoeker om zo de conversie te verhogen.

Mobiel vriendelijk webshop laten maken

Webshops die door ons ontwikkeld worden, zijn altijd mobielvriendelijk en passen zich aan op elk formaat scherm zodat jouw webshop altijd goed weergegeven wordt.

webshoplatenmakenbloem 1
luuk 1
shape 1
shape 4

Een complete webshop laten maken in Limburg?

Wilt u een nieuwe complete WordPress en WooCommerce webshop laten maken? Wij denken van a tot z met u mee om een webshop te ontwikkelen die past bij uw bedrijf. Geen enkele aanvraag is te lastig, alles is mogelijk! Kijk vandaag nog naar de mogelijkheden om uw webwinkel te laten maken in WordPress en WooCommerce.

De kosten van een webshop zijn afhankelijk van het ontwerp en alle functionaliteiten. De prijs van een WordPress webshop bij Vimonto begint vanaf €550!  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een precieze prijsopgave.

Het uiteindelijke bedrag hoeft niet in een keer betaald te worden. Het is mogelijk het totaal bedrag gespreid per maand te betalen.

De nazorg van een webshop is erg belangrijk. Wilt u uw onderhoud en beheer uitbesteden? Met ons alles-in-één pakket zorgen wij voor het onderhoud en beheer zodat u altijd zorgeloos online aanwezig bent.

Ons alles-in-één pakket is een optioneel pakket en omvat alles wat u nodig heeft bij uw webshop.

  • Professionele hosting op ultra snelle servers: uw webshop is altijd online en razendsnel bereikbaar.
  • Professionele email adressen.
  • Maximaal 6 uur per jaar onderhoud en beheer van uw webshop. (Meer uren nodig? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor extra onderhoud uren tegen een gereduceerd uurtarief.)
  • Hulp en advies op al uw IT vragen.
  • Tips & Tricks.

Het alles-in-één pakket voor een WordPress webshop kost €30 per maand. (halfjaarlijks of jaarlijks gefactureerd)

Het laten maken van een complete maatwerk WordPress webshop door Vimonto duurt tussen de 4 en 6 weken. De ontwikkeltijd is afhankelijk van het design, de functies en de tijd die het u kost om ons alle informatie te leveren.

Een webshop laten maken met betaalmogelijkheid?

Wilt u een webshop laten ontwerpen met een online betaalmogelijkheid zoals iDeal, creditcard, Klarna, Apple Pay, PayPal, Bancontact of een van de andere bekende betaalmethodes? Bij Vimonto gebruiken wij standaard onze betaalpartner Mollie. Hierdoor kunt u veilig transacties accepteren via uw WordPress webshop.

Mollie logo light

Vimonto is een officiële Mollie partner

Waarom een webshop laten maken bij Vimonto

Bij Vimonto kunt u een professionele maatwerk WordPress website of webshop laten maken. Vimonto is dé specialist op het gebied van maatwerk web-design, web-shops en hosting voor zzp'ers, startende- ,kleine- en middelgrote bedrijven gebaseerd in Limburg. Wij verzorgen alles omtrent websites, webshops, hosting en hoog in Google komen. Wilt u een voordelige maatwerk WordPress website laten maken in Limburg? Dan bent u bij Vimonto aan het juiste adres om uw webdesign te laten maken.

Toe aan een nieuwe WordPress webshop?

Bent u niet meer tevreden met uw huidige webshop? Of heeft u nog geen webshop maar wilt u deze laten maken? Laat dan een betaalbare complete maatwerk WordPress webshop ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google.

Illustration 3

Een webshop voor uw bedrijf is tegenwoordig onmisbaar, het volstaat niet langer om alleen maar online aanwezig te zijn: Je moet namelijk opvallen. Wanneer u uw webshop laat maken wilt u natuurlijk dat uw webshop op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Wij maken bij het ontwikkelen van uw webshop dan ook gebruik van uw eigen logo, huiskleuren en eventueel foto's. U beslist hoe uw webshop eruit komt te zien, wij zetten uw wensen en eisen om in een webshop en geven daarbij advies. De uitkomst is een kant-en-klare webshop die past bij uw wensen en eisen.

Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Wij richten ons op zzp'ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij staan altijd voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maatwerk WordPress webshop. Vimonto betekent one-stop-shopping, wij helpen u van a tot z. Vimonto streeft erna uw online partner zijn.

undraw data reports 706v

Google Analytics

Wij zorgen voor conversie, dit doen wij door doelgericht uw webshop te ontwerpen. Met Google Analytics kunt u in real time zien hoeveel mensen er op uw webshop komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op uw webshop verblijven en welke pagina's het meest bezocht worden.

Zodra wij een webshop opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze data.

SEO optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat uw webshop goed scoort in zoekmachines. Uw webshop is namelijk weinig waard als deze niet gevonden wordt door zoekmachines. SEO is daarom belangrijk! Wij ontwikkelen uw WordPress webshop op basis van de laatste SEO tools en technieken zodat uw webshop op termijn goed scoort in Google! Een webshop laten maken door Vimonto betekend geoptimaliseerd voor Google.

Een betere positie in Google zorgt voor meer bezoekers op uw website!

undraw search engines nn 9 e
undraw time management re tk5w

Hoe lang duurt het laten maken van een webshop?

Hoe lang het duurt om een WordPress en Woocommerce webshop laten maken hangt volledig af van het design en functionaliteiten. Sommige webshops zitten iets wat ingewikkelder in elkaar en hebben meer tijd nodig. Om een inschatting te geven kost het ontwikkelen van een webshop 4 a 6 weken. Hierbij wordt het intake gesprek en de tijd die u nodig heeft om ons de benodigde info te geven niet meegenomen.

Bij een goede webshop hoort natuurlijk ook content om de webshop te vullen. Bij het laten maken van een WordPress webshop kunt u zelf content aanleveren. Denk hierbij aan teksten, foto's en video's. Het is wel belangrijk rekening te houden met SEO. Wij zullen altijd advies geven over de aangeleverde content. Het is ook mogelijk de content uit te besteden. Bij Vimonto kunt u uw foto's, product foto's en video's laten maken. Wij beschikken over professionele camera's en drones zodat wij altijd een mooi en passend aanbod kunnen bieden. Van product foto's tot aan dronevideo's alles is mogelijk!

Maatwerk website laten maken

Een WordPress webshop laten maken door Vimonto

Vimonto maakt al jaren WordPress webshops voor zzp'ers, kleine bedrijven, startende bedrijven en middelgrote bedrijven in Limburg. Wij zorgen dat elke webshop die wij opleveren conversie- en doelgericht is. Wij denken in elke stap met u mee, wij zijn uw online partner in het hele online plaatje. Van a tot z! Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen om te zetten in een maatwerk WordPress webshop.

Laten we samenwerken!

Een website of webshop is tegenwoordig onmisbaar, maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

🍪 Vimonto maakt gebruik van Cookies en andere technieken om uw website ervaring te optimaliseren!