Skip links

WordPress website laten maken.

Een goede website is de basis van online marketing. Een website kan de beslisfactor zijn van een bezoeker. Wilt u een website laten maken? Bij Vimonto kunt u een professionele WordPress website laten maken al vanaf €450.

Website laten maken met het WordPress CMS.

Website laten maken die goed scoort in Google.

Wij leveren altijd maatwerk.

shape 1
shape 2
shape 4
Website ontwikkeling
undraw stand out 1oag

100% Uniek

Wij maken uw website 100% uniek en volledig naar uw wens. Alles is mogelijk.

undraw Personal email re 4lx7

Eigen e-mailadres

Bij Vimonto krijgt u standaard uw eigen professionele e-mail adres.

undraw Server re twwj

Professionele hosting

Uw website beschikt altijd over de laatste updates en is maximaal online.

webshoplatenmakenbloem 1
luuk 1
shape 1
shape 4

Een complete website laten maken in Limburg?

Wilt u een nieuwe complete WordPress website laten maken? Wij denken van a tot z met u mee om een website te ontwikkelen die past bij uw bedrijf. Geen enkele aanvraag is te lastig, alles is mogelijk! Kijk vandaag nog naar de mogelijkheden om uw website te laten maken in WordPress.

De kosten van een website zijn afhankelijk van het ontwerp en alle functionaliteiten. De prijs van een WordPress website bij Vimonto is vanaf €350!  Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een precieze prijsopgave.

Het uiteindelijke bedrag hoeft niet in een keer betaald te worden. Het is mogelijk het totaal bedrag gespreid per maand te betalen.

De nazorg van een website is erg belangrijk. Wilt u uw onderhoud en beheer uitbesteden? Met ons alles-in-één pakket zorgen wij voor het onderhoud en beheer zodat u altijd zorgeloos online aanwezig bent.

Ons alles-in-één pakket is een optioneel pakket en omvat alles wat u nodig heeft bij uw website.

  • Professionele hosting op ultra snelle servers, uw website is altijd online en razendsnel bereikbaar.
  • Professionele email adressen.
  • maximaal 6 uur per jaar onderhoud en beheer van uw website (meer uren nodig? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen voor extra onderhoud uren tegen een gereduceerd uurtarief)
  • Hulp en advies op al uw IT vragen.
  • Tips & Tricks.

Het alles-in-één pakket voor een WordPress website kost €20 per maand. (halfjaarlijks of jaarlijks gefactureerd)

Het laten maken van een WordPress website door Vimonto duurt tussen de 2 en 4 weken. De ontwikkeltijd is afhankelijk van het design, de functies en de tijd die het u kost om ons alle informatie te leveren.

Waarom een website laten maken bij Vimonto

Bij Vimonto kunt u een professionele maatwerk WordPress website laten. Vimonto is dé specialist op het gebied van maatwerk web-design, web-shops en hosting voor zzp'ers, startende- ,kleine- en middelgrote bedrijven gebaseerd in Limburg. Wij verzorgen alles omtrent websites, webshops, hosting en hoog in Google komen. Wilt u een voordelige maatwerk WordPress website laten maken in Limburg? Dan bent u bij Vimonto aan het juiste adres om uw webdesign te laten maken.

99.99% online garantie

Met het alles-in-één pakket garanderen wij dat uw website 99.99% van de tijd online is. Hierdoor loopt u nooit mogelijke bezoekers en klanten mis.

Google Analytics op uw website

Wij zorgen altijd dat uw website analytische data genereerd zodat de website altijd afgestemd kan worden op de bezoeker, om zo de conversie te verhogen.

Mobiel vriendelijk website laten maken

Websites die door ons ontwikkeld worden zijn altijd mobielvriendelijk en passen zich aan op elk formaat scherm, zodat jouw website altijd goed weergegeven wordt.

Toe aan een nieuwe WordPress website?

Bent u niet meer tevreden met uw huidige website? Of heeft u nog geen website maar wilt u deze laten maken? Laat dan een betaalbare complete maatwerk WordPress website ontwikkelen die geoptimaliseerd is voor Google.

Illustration 3

Een website voor uw bedrijf is tegenwoordig onmisbaar. Het volstaat niet langer om alleen maar online aanwezig te zijn: Je moet namelijk opvallen. Wanneer u uw website laat maken wilt u natuurlijk dat uw website op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Wij maken bij het ontwikkelen van uw website dan ook gebruik van uw eigen logo, huiskleuren en eventueel foto's. U beslist hoe uw website eruit komt te zien, wij zetten uw wensen en eisen om in een website en geven daarbij advies. De uitkomst is een kant-en-klare website die past bij uw wensen en eisen.

Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Wij richten ons op zzp'ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij staan altijd voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maatwerk WordPress website. Vimonto betekent one-stop-shopping, wij helpen u van a tot z. Vimonto streeft erna uw online partner zijn.

undraw data reports 706v

Google Analytics

Wij zorgen voor conversie, dit doen wij door doelgericht uw website te ontwerpen. Met Google Analytics kunt u in real time zien hoeveel mensen er op uw website komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op uw website verblijven en welke pagina's het meest bezocht worden.

Zodra wij een website opleveren melden wij deze aan bij Google, ook koppelen wij Google Analytics zodat u toegang krijgt tot deze data.

SEO optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. SEO zorgt ervoor dat uw website goed scoort in zoekmachines. Uw website is namelijk weinig waard als deze niet gevonden wordt door zoekmachines. SEO is daarom belangrijk! Wij ontwikkelen uw WordPress website op basis van de laatste SEO tools en technieken zodat uw website op termijn goed scoort in Google!

Een betere positie in Google zorgt voor meer bezoekers op uw website!

undraw search engines nn 9 e
undraw time management re tk5w

Hoe lang duurt het laten maken van een website?

Hoe lang het duurt om een WordPress website te laten maken hangt volledig af van het design en functionaliteiten. Sommige websites zitten iets wat ingewikkelder in elkaar en hebben meer tijd nodig. Om een inschatting te geven kost het ontwikkelen van een website 2 a 3 weken. Hierbij wordt het intake gesprek en de tijd die u nodig heeft om ons de benodigde info te geven niet meegenomen.

Bij een goede website hoort natuurlijk ook content om de website te vullen. Bij het laten maken van een WordPress website kunt u zelf content aanleveren. Denk hierbij aan teksten, foto's en video's. Het is wel belangrijk rekening te houden met SEO. Wij zullen altijd advies geven over de aangeleverde content. Het is ook mogelijk de content uit te besteden. Bij Vimonto kunt u uw foto's en video's laten maken. Wij beschikken over professionele camera's en drones zodat wij altijd een mooi en passend aanbod kunnen bieden. Van product foto's tot aan dronevideo's alles is mogelijk!

De perfecte website laten maken?

De eerste indruk telt! Een maatwerk website die een goede eerste indruk maakt doet het beter dan een standaard website met een algemeen design. Een website laten maken bij Vimonto betekent altijd maatwerk. Wij ontwerpen elke website zorgvuldig passend bij uw onderneming. Hierdoor weet u zeker dat de eerste indruk van uw potentiële klanten goed is.

undraw engineering team u99p
Maatwerk website laten maken

Een WordPress website laten maken door Vimonto

Vimonto maakt al jaren WordPress website voor zzp'ers, kleine bedrijven, startende bedrijven en middelgrote bedrijven in Limburg. Wij zorgen dat elke website die wij opleveren conversie- en doelgericht is. Wij denken in elke stap met u mee, wij zijn uw online partner in het hele online plaatje. Van a tot z! Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen om te zetten in een professionele WordPress website.

Laten we samenwerken!

Een website of webshop is tegenwoordig onmisbaar, maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

🍪 Vimonto maakt gebruik van Cookies en andere technieken om uw website ervaring te optimaliseren!