Skip links

WordPress zzp'er.

U kunt Vimonto ook inhuren als ZZP'er voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en maatwerp php (Laravel) ontwikkeling.

€60 per uur (excl. btw.)

Wij leveren altijd maatwerk.

Kwalitatieve en toekomstbestendige code.

shape 1
shape 2
shape 4
Inhuren als zzp'er
webshoplatenmakenbloem 1
foto zelf offerte wit half
shape 1
shape 4

Webdesign ZZP'er nodig?

Heeft u een WordPress ZZP'er nodig? Of heeft u een ZZP programmeur nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben hieronder al een aantal veel gestelde vragen op een rijtje gezet.

€60 per uur (excl. btw.) - geen onverwachte kosten.

Wij hanteren geen minimaal aantal uur per maand. Facturatie per 15 minuten.

Een website voor uw bedrijf is tegenwoordig onmisbaar. Het volstaat niet langer om alleen maar online aanwezig te zijn: Je moet namelijk opvallen. Wanneer u uw website laat maken wilt u natuurlijk dat uw website op maat gemaakt is voor uw bedrijf. Wij maken bij het ontwikkelen van uw website dan ook gebruik van uw eigen logo, huiskleuren en eventueel foto's. U beslist hoe uw website eruit komt te zien, wij zetten uw wensen en eisen om in een website en geven daarbij advies. De uitkomst is een kant-en-klare website die past bij uw wensen en eisen.

Wij hechten veel waarde aan onze dienstverlening. Wij richten ons op zzp'ers, kleine-, startende- en middelgrote bedrijven in Limburg zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Wij staan altijd voor u klaar zodat u zorgeloos kunt genieten van uw maatwerk WordPress website. Vimonto betekent one-stop-shopping, wij helpen u van a tot z. Vimonto streeft erna uw online partner zijn.

Maatwerk website laten maken

Een WordPress website laten maken door Vimonto

Vimonto maakt al jaren WordPress website voor zzp'ers, kleine bedrijven, startende bedrijven en middelgrote bedrijven in Limburg. Wij zorgen dat elke website die wij opleveren conversie- en doelgericht is. Wij denken in elke stap met u mee, wij zijn uw online partner in het hele online plaatje. Van a tot z! Wij nemen de tijd om uw wensen en eisen om te zetten in een professionele WordPress website.

Laten we samenwerken!

Een website of webshop is tegenwoordig onmisbaar, maak een afspraak om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

🍪 Vimonto maakt gebruik van Cookies en andere technieken om uw website ervaring te optimaliseren!